OnMed SENNEX®

Investera i OnMed Sennex aktier

OnMed SENNEX® ECT är en ny behandling för hud- och underhudsmetastaser. Denna teknik använder korta högspänningspulser för att förbättra läkemedelsleveransen till cancerområdena.

Fördelar med OnMed SENNEX® ECT

  • Säker och effektiv: SENNEX® är en säker och effektiv behandling med få och milda biverkningar.
  • Snabb och enkel: Behandlingen tar vanligtvis 20-30 minuter och kan utföras under lokalbedövning.
  • Flexibel: SENNEX® kan användas i kombination med andra cancerbehandlingar, till exempel kemoterapi, strålbehandling och kirurgi.

Resultat

  • Minskad blödning och utsöndring ses ofta inom 48 timmar.
  • Tumörregression (Tumörförminskning) uppnås inom 2 till 4 veckor.
  • Hög svarsfrekvens för olika tumörtyper.

OnMed är ett svenskt företag som utvecklar och marknadsför SENNEX® ECT. Om du vill investera i framtiden för cancervården kan du investera i OnMeds aktier redan idag med oss.


Investera i OnMed Sennex aktier genom Augmenta

Augmenta erbjuder en unik möjlighet att investera i OnMed och deras Sennex® teknik, en banbrytande teknik som har potential att revolutionera cancerbehandlingar.

Selektiv investeringsstrategi

Augmenta väljer företag baserat på potentialen för hög avkastning, med ett mål om 100% till 1000% ROI. Detta innebär att de investerar i företag som OnMed, med innovativa och marknadsledande teknologier.

Fokus på samhällsnytta

Genom att investera i OnMed bidrar du till en viktig medicinsk innovation som kan förbättra livet för cancerpatienter över hela världen. Det är inte bara en ekonomisk investering utan också ett steg mot att bidra till samhällsförbättring.

Expertis och vision

Augmenta har en stark strategisk vision och omfattande expertis inom investeringar. Detta ökar chansen för framgångsrika resultat och ger investerarna förtroende i sina val.

Att investera i OnMed via Augmenta är en möjlighet att både göra en bra investering och bidra till framsteg inom medicinsk teknik.

Vill du investera med oss?

Om du är intresserad av att investera i onoterade aktier och vill vara en del av morgondagens stjärnor, är du välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig att uppnå dina investeringsmål och bli en del av Augmenta Group!